Shortlease bij AT-Lease

Flexibel en snel rijden met shortlease

Shortlease is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibel, kortdurende vorm van zakelijke lease of privé operational lease. Heeft u een klus of project voor bepaalde tijd? Of een medewerker aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortlease bij AT-Lease zeker iets voor u. Alle vragen en werkzaamheden rondom de auto en de shortlease nemen wij voor u uit handen, zodat u of uw medewerker zorgeloos kan blijven rijden en u kunt (blijven) focussen op uw eigen business.

Shortlease

Tarieven voor shortlease bij AT-Lease

Specificaties

Volkswagen Up / Kia Picanto / Toyota Aygo / Citroen C1

Vanaf €380,00 per maand

Specificaties

Kia Picanto / Toyota Aygo X

Vanaf €395,00 per maand

Specificaties

Toyota Aygo X

Vanaf €462,50 per maand

Specificaties

Ford Fiesta / Opel Corsa / Renault Clio / Volkswagen Polo

Vanaf €515,00 per maand

Specificaties

Peugeot 208 / Toyota Yaris hybride

Vanaf €530,00 per maand

Specificaties

Peugeot e-208 / Opel Corsa-e

Vanaf €659,00 per maand

Specificaties

Ford Puma / Renault Captur / Volkswagen Golf

Vanaf €675,00 per maand

Specificaties

Ford Focus wagon

Vanaf €685,00 per maand

Specificaties

Kia Ceed SW / Toyota Corolla Touring

Vanaf €695,00 per maand

Specificaties

Skoda Kamiq

Vanaf €685,00 per maand

Specificaties

Peugeot 3008

Vanaf €795,00 per maand

Specificaties

Volkswagen Passat variant

Vanaf €815,00 per maand

Specificaties

Kia Niro / Volvo XC40 / Volkswagen T-Roc / Ford Kuga

Vanaf €835,00 per maand

De tarieven zijn de prijzen per maand exclusief BTW. Voor particulieren komt hier een opslag bij van 21% aan BTW.

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Deze vorm van leasen is al mogelijk vanaf slechts 1 maand en is altijd op basis van full operational lease. Bij een shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Met een shortlease contract hoeft u geen langdurig contract af te sluiten of grote investering te doen. Doordat u uw shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kunt u uw wagenpark precies afstemmen op uw vervoersbehoefte!

Shortlease bij AT-Lease

Voor wie is een shortlease auto geschikt?

Shortlease is ideaal voor wanneer uw bedrijf of privépersoon een flexibele vervoersbehoefte kent, u niet vast wilt zitten aan langlopende leasecontracten met afkoopboetes of u simpelweg het liefst zo min mogelijk financieel risico loopt! In talrijke situaties biedt een shortlease auto uitkomst, bijvoorbeeld als voorloopauto, bij seizoenswerk of voor zelfstandig ondernemers of starters zonder jaarrekening. Als leasemaatschappij voor de zakelijke markt leasen wij vooral aan:

  • Bedrijven die hun financiële risico’s willen beperken
  • Bedrijven met een flexibele vervoersbehoefte
  • Leaserijders die een voorloopauto nodig hebben
  • Zelfstandig ondernemers en starters
  • Privépersonen die geen langdurige contracten willen

Wanneer de afgesproken contractuele periode van uw shortlease contract afgelopen is, is het mogelijk om de leaseauto door te blijven rijden. Wanneer u de auto toch in wilt leveren na de afgesproken contractuele periode hanteren wij een opzegtermijn van 5 werkdagen. Dit is de flexibiliteit die u gewend bent van AT-Lease!

Direct een shortlease auto beschikbaar!

Bent u op zoek naar een prettige en stijlvolle auto die u van A naar B brengt en heeft u die zo snel mogelijk nodig? Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt en de beschikking heeft over een shortlease auto die aan uw wensen en eisen voldoet. Met shortlease bij AT-Lease hebben wij direct een auto voor u beschikbaar! Of u nu op zoek bent naar een kleine compacte auto of een grote comfortabele auto, bij ons kunt u altijd terecht voor een auto die aan uw wensen voldoet!

Vanzelfsprekend heeft u de keuze uit een verbrandingsmotor, zoals benzine of diesel, een hybride model of een volledig elektrische auto. Het wagenpark van AT-lease heeft een enorme diversiteit en doordat ons aanbod telkens wordt vernieuwd, kunt u altijd een nieuw model auto rijden.

Voordelen van shortlease

Shortlease is een vorm van leasen, welke zich kenmerkt door de flexibiliteit van huren en wordt gecombineerd met het prijsniveau van leasen. We kunnen snel inspringen op iedere mobiliteitsbehoefte, doordat wij beschikken over een eigen wagenpark.

Leaset u een auto voor een bepaalde tijd en wilt u deze door omstandigheden inleveren? Na de eerste maand bent u geheel flexibel om door te rijden tegen dezelfde voorwaarden, maar nu met alle flexibiliteit om de auto direct op te kunnen zeggen. Kortlopende leasevormen hebben de toekomst! Shortlease is de ideale oplossing als het gaat om de combinatie van flexibiliteit, inzicht in uw autokosten, mobiliteit en het brengt geen enkele financiële risico met zich mee omdat u niet direct 5 jaar vastzit aan een contract. Kiest u voor een zakelijke shortlease bij AT-Lease, dan profiteert u van extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie.

Altijd de nieuwste shortlease auto's

Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardige en kwalitatieve auto! Shortlease bij AT-Lease levert u altijd de nieuwste modellen op die van alle gemakken zijn voorzien. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben altijd een geschikt model beschikbaar die u op basis van een shortlease contract kunt rijden! Het is van belang dat de auto bij uw persoonlijkheid past en aan al uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar een representatieve bedrijfsauto of een tijdelijke gezinsauto? Alles is mogelijk!

AT-Lease levert nieuwe en jonge auto’s tegen scherpe tarieven. U rijdt al vanaf €380,- per maand in een comfortabele leaseauto!

Ook worden iedere maand enkele actiemodellen geselecteerd voor de shortlease die u worden aangeboden voor een extra gunstig tarief. De korting geldt de gehele looptijd van uw contract. Bekijk direct al onze lease aanbiedingen. Zit uw favoriete shortlease merk hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij regelen dit voor u!

Flexibel, risicoloos en korte looptijden

Door ons continu wisselende wagenpark bieden wij steeds weer de nieuwste modellen auto’s aan. Een nieuwe auto staat bij iedere autofabrikant in het teken van verduurzamen. Ieder opvolgend automodel stoot minder CO2 uit en verbruikt minder brandstof. Daar plukt u uiteraard ook de vruchten van en u wagenpark verduurzaamd en u kunt hierdoor zelfs aan milieucertificeringen voldoen.

Wilt u binnen 24 uur rijden in de auto van uw keuze? Wanneer u kiest voor onze shortlease mogelijkheid kunt u binnen 24 uur rijden inclusief mobiliteitsgarantie, pechhulp en vervangend vervoer. Bij ons leaset u voor een vast bedrag per maand en bent u veel voordeliger uit dan wanneer u zou kiezen voor het huren van een auto.

De uiteindelijke leaseprijs per maand is uiteraard afhankelijk van de gewenste auto, periode en kilometrage. Deze leasevorm heeft simpelweg alle voordelen van operational lease, maar dan met de maximale flexibiliteit en zonder financiële risico’s. Lease nu al vanaf een periode van één maand en profiteer ook van al deze gemakken!

Waarom shortlease bij AT-Lease?

AT-Lease helpt u snel op weg met een flexibel shortleasecontract. U loopt weinig risico, want onze contracten zijn na één maand, iedere maand opzegbaar. Tel daar minimale administratie, behoud van werkkapitaal en scherpe tarieven bij op en u begrijpt het al: shortlease doet u via AT-Lease! En nog een voordeel, het is altijd snel geregeld! Heeft u nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale auto!

De zekerheden van AT-Lease

Onze dienstverlening en zekerheden kenmerken zich door onze razendsnelle service en een persoonlijke benadering. Wij streven naar een doeltreffende en passende oplossing voor iedereen die het gemak wil van een kortlopend lease contract. Het is ons doel om iedereen te voorzien in hun mobiliteitsbehoefte, of het nu gaat om zakelijke of particuliere klanten. Bij ons zit u altijd goed wanneer het gaat om de voordeligste shortlease oplossingen. Volkswagen, Audi, Renault, Peugeot zijn slechts enkele van de betrouwbare automerken die u bij ons kunt shortlease.

Heeft u behoefte aan een shortlease auto en wilt u vandaag nog gebruik maken van de auto? Of weet u nog niet precies welke auto of leasevorm het beste bij uw situatie past? Neem direct contact met ons op via 085-4861970 of vul het formulier in bij de auto die u graag wil leasen. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale mobiliteitsoplossing. Wij bieden onze dienstverlening aan door heel Nederland.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen