Ruime klasse shortlease

Ruime klasse shortlease

Specificaties

Flexibel en snel rijden?

Dan is shortlease bij AT-Lease echt iets voor jou!

Heeft u een klus of project voor bepaalde tijd? Of een medewerker aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortleasen bij AT-Lease iets voor u. Deze leasevorm is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibel, kortdurende vorm van zakelijke en privé operational lease. Alle vragen en werkzaamheden rondom de auto en het leasen nemen wij voor u uit handen, zodat u of uw medewerker zorgeloos kan blijven rijden en u zich kunt (blijven) focussen op uw business.

De kenmerken van deze flexibele leasevorm bieden verschillende belangrijke voordelen, hierdoor kunt u precies zoals gewenst in uw mobiliteitsbehoefte voorzien worden. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en uw contract flexibel opzeggen. Kiest u voor een zakelijke shortlease bij AT-Lease, dan profiteert u van extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie.

Offerte aanvragen

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Deze vorm van leasen is al mogelijk vanaf slechts 1 maand en is altijd op basis van full operational lease. Bij een shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Ook hoeft u met een shortlease contract geen langdurig contract af te sluiten of grote investering te doen. Doordat u uw shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kunt u uw wagenpark gemakkelijk afstemmen op uw vervoersbehoefte! Meer weten over onze shortlease? Naast onze middenklasse shortlease bieden wij nog vele andere leaseopties aan, dus neem zeker even een kijkje bij al onze opties!

Voordelen van shortlease?

De kenmerken van deze flexibele leasevorm brengen verschillende belangrijke voordelen met zich mee. Hierdoor kunt u precies zoals gewenst voorzien worden in uw mobiliteitsbehoefte. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en u kunt uw contract flexibel opzeggen! Kiest u voor een zakelijke shortlease bij AT-Lease, dan profiteert u van een aantal extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie!

Leasen of kopen?

Weet u nog niet of u liever een auto wilt leasen of kopen? Bij AT-Lease kunt u kiezen uit verschillende leasevormen. Naast onze shortlease kunt u ook bij ons terecht voor zakelijk leasen of private lease. Toch een auto kopen? Bij Auto-Totaal hebben wij een mooi aanbod aan auto’s die u kunt kopen en wij helpen u graag bij het vinden van de juiste auto dus neem bij vragen of twijfels zeker contact met ons op!

Benieuwd naar onze middenklasse shortlease?

Heeft u interesse in de middenklasse shortlease van AT-Lease of heeft u hier nog vragen over? Bij AT-Lease willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn en staan wij altijd voor u klaar! Neem daarom zeker contact met ons op indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van de diensten die wij aanbieden. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de shortlease bieden wij ook private lease en zakelijk leasen aan! U kunt al onze opties zien op de website, maar indien u deze toch liever van iets dichterbij bekijkt, kom dan gezellig langs bij onze leasemaatschappij gevestigd in Grootebroek Noord-Holland!

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen