Private lease: snel en makkelijk geregeld bij AT-Lease

Private lease, of privé lease, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie. Het enige wat je bij private lease nog zelf moet betalen, is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes of je eigen risico bij een niet verhaalbare schade. Private lease betekent dat je geen eigenaar bent, maar je huurt de auto als het ware van ons. Je bepaalt zelf hoe lang je de auto leaset. Geen rompslomp meer, maar zorgeloos autorijden voor een scherpe prijs! En bij ons is private lease ook nog eens zonder een BKR-registratie!

Private Lease auto

Vandaag rijden?

Vandaag nog rijden in jouw nieuwe private leaseauto?  Kies één van onze voorraadauto’sStuur jouw financiële documenten mee en je rijdt vandaag nog weg in je nieuwe leaseauto!

Afhankelijk van je privésituatie hebben wij een aantal documenten van jou nodig, bijvoorbeeld een loonstrookje, bankafschrift met de bijschrijving van het loon, afschrijving van de woonlasten op het bankafschrift of een kopie van je rijbewijs.

Let op, alle prijzen op onze website zijn gebaseerd op een zakelijke lease en dan ook exclusief BTW. Tel hier de BTW bij op en je hebt de prijs voor private lease! Wenst u een op maat gemaakte offerte? Vraag deze aan, en wij nemen spoedig contact met je op!

Zelf een auto samenstellen?

Op onze website heb je ook de mogelijkheid om zelf je auto samen te stellen. Echter zullen deze auto’s wel besteld moeten worden. Dat betekent wel dat je te maken krijgt met de lange levertijden die er op dit moment zijn in de autowereld.

Wel kunnen wij altijd een gelijkwaardige voorloopauto voor jou inzetten tegen dezelfde maandlasten.

Let op, alle prijzen op onze website zijn gebaseerd op een zakelijke lease en dan ook exclusief BTW. Tel hier de BTW bij op en je hebt de prijs voor private lease! Wenst u een op maat gemaakte offerte? Vraag deze aan, en wij nemen spoedig contact met je op!

Auto nodig voor een korte tijd?

Particuliere shortlease!

Heb jij voor een korte tijd een auto nodig? Tussen 1 maand en 12 maanden? Dan is particuliere shortlease echt iets voor jou!

Particuliere shortlease is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibel, kortdurende vorm van private lease. Alle vragen en werkzaamheden rondom de auto en het leasen nemen wij voor u uit handen, zodat u altijd zorgeloos kunt blijven rijden.

De kenmerken van deze flexibele leasevorm bieden verschillende belangrijke voordelen, hierdoor kunnen wij precies aan uw mobiliteitsbehoefte voorzien. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en uw contract flexibel opzeggen. Kiest u voor shortlease bij AT-Lease of Leasepartner, dan profiteert u van extra voordelen zoals snelle levertijd en maximale ontzorging.

Wat is private lease bij AT-Lease?

Private leasen, of privé leasen, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen, is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes of je eigen risico bij een niet verhaalbare schade. Je bent geen eigenaar, maar huurt de auto. Je bepaalt zelf hoe lang je de auto leaset. Geen rompslomp meer, maar zorgeloos autorijden voor een scherpe prijs!

Private leasen

Alles wat je moet weten over private lease en BKR registraties bij AT-Lease

AT-Lease registreert niets bij het BKR

AT-Lease is geen deelnemer van het Keurmerk Private Lease. Het voordeel hiervan is dat wij jouw leaseovereenkomst niet bij het BKR hoeven te registreren. Vanzelfsprekend is AT-Lease wel zorgvuldig bij het afsluiten van private leaseovereenkomsten. In jouw belang en in ons belang wordt nagegaan of jouw inkomen past bij de auto van jouw voorkeur en het aantal kilometers die je wenst. Lees hier meer.

BKR registratie

Zien wij jou binnenkort ook wegrijden in een private leaseauto van AT-Lease?

Wil jij direct wegrijden in jouw nieuwe leaseauto? Bij AT-Lease ben je dan aan het juiste adres met onze occasion lease en voorraad lease! Zo hebben wij continue een grote voorraad auto’s staan in ieder formaat en categorie. Omdat wij deze leaseauto’s op voorraad hebben staan, kunnen wij altijd zorgen dat u snel mobiel bent. Dat is toch wat u wil?

Soms is het van belang dat een auto onmiddellijk beschikbaar is. In dat geval biedt de Occasion Lease van AT-Lease de perfecte oplossing voor u. Wanneer u de offerte tekent, is de occasion namelijk binnen één tot vijf werkdagen al beschikbaar voor u. Deze voorraadmodellen kennen nauwelijks tot geen wachttijden. Hierdoor bent u dus meteen voorzien van een goed onderhouden leaseauto, die we snel voor u kunnen afleveren. Bekijk nu snel het actuele occasion aanbod, kies uw ideale auto en vraag uw offerte aan. 

Prive leasen

Offerte aanvragen?

  Offerte aanvragen

  Auto

  (Bedrijfs)naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Leasevorm

  Gewenste looptijd

  Gewenste jaarkilometrage

  Opmerkingen (optioneel)

  Welkom terug

  Fijn dat je er weer bent

  Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

  Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

  Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

  Private leasen
  ×

   

  Hallo!

  Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

  × Hoe kan ik je helpen?