Zakelijk

Het leasecontract bij AT-Lease

Leasen bij AT-Lease is simpel

Bij AT-Lease spreken wij in een duidelijke taal, geen kleine lettertjes of verrassingen en altijd een compleet leasecontract. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent! Bij AT-Lease ervaart u het zorgeloze gemak van full-operational lease. Wij bieden verschillende diensten aan en proberen u volledig te ontzorgen in uw wagenpark! U kunt bij ons terecht voor zakelijk leasen, private lease en shortlease! Benieuwd naar wat u kunt verwachten in ons leasecontract? Wij hebben alle informatie voor u op een rijtje gezet!

Wat zijn de optionele opties van het leasecontract?

Wat is een leasecontract?

Een leasecontract is een schriftelijke overeenkomst tussen een leasemaatschappij en een klant waarin wordt vastgelegd dat de klant een leaseauto in gebruik neemt voor een vast bedrag per maand. De auto blijft hierbij eigendom van de leasemaatschappij. Bij zowel een zakelijke als een private leasecontract gaat het om een overeenkomst tussen twee partijen.

Wat is standaard inbegrepen in uw leasecontract bij AT-Lease?

Bij ons is standaard inbegrepen:

De leasedocumenten

Op ieder leasecontract die u afsluit bij AT-Lease, zijn de onderstaande documenten van toepassing.

Onze diensten

Zakelijk leasen

Een eigenschap van zakelijk leasen is dat de auto niet uw eigendom wordt. Deze blijft altijd van de leasemaatschappij. U sluit een contract af met de leasemaatschappij en daarvoor mag u voor het vastgestelde aantal maanden rijden in de leaseauto. Uiteraard voor een vast bedrag per maand welke in het leasecontract is vastgelegd. U kunt bij het zakelijk leasen ook nog kiezen uit operational lease of financial lease.

Private leasen

Private lease, of privé leasen, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie.

Shortlease

Op zoek naar meer flexibiliteit en een leaseauto voor een korte periode? Dan biedt shortlease de uitkomst voor u. U leaset een auto voor een relatief korte tijd, maximaal 12 maanden, waardoor u flexibel blijft in uw keuzes.

Advies nodig? Of vragen aan ons?

Wilt u advies van ons ontvangen? Of heeft u vragen over het leasecontract? Wij helpen u graag verder bij al uw vragen dus neem dan zeker contact met ons op! Ook bij vragen over één van de andere diensten die wij aanbieden staan wij altijd voor u klaar dus neem ook dan contact met ons op! Wilt u een auto leasen of een auto kopen? Kom gezellig bij ons langs op de zaak in Grootebroek en bekijk al onze opties van dichtbij.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen