Zakelijk

Tankpas en laadpas van AT-Lease

De tankpas en laadpas van AT-Lease gebruikt u voor het afrekenen van brandstof en/of stroom en is ideaal om zo u maandelijkse uitgaven overzichtelijker te maken. Met een pas heeft u altijd inzichtelijk waar en hoeveel u tankt! Benieuwd naar welke voordelen er nog meer komen kijken bij de aanschaf van een tankpas of laadpas? Lees hier meer over wat u moet weten over het gebruik van een tankpas of laadpas.

Tankpas aanvragen bij AT-Lease

Een tankpas ontvangt u wanneer brandstof is toegevoegd aan het leasecontract. Met een tankpas rekent u onder andere alle soorten brandstof af, bij de meeste (onbemande) tankstations.

De tankpas ontvangen

Wij vragen de tankpas voor u aan als de leverende dealer uw nieuwe leaseauto bij ons aanmeldt. De tankpas krijgt u thuis gestuurd via de post. Dit kan soms 3-10 werkdagen duren. De pincode voor de tankpas ontvangt u altijd in een aparte brief, vaak een dag nadat u de tankpas heeft ontvangen.

Brandstof tanken in het buitenland

Gaat u naar het buitenland en mag u volgens uw autoregeling ook in het buitenland tanken? Dan heeft uw tankpas een DKV-zijde. Met deze kant van de tankpas rekent u de brandstof in het buitenland af.

Extra opties

Zijn er extra opties aan het contract toegevoegd als tolgeld of autowasstraat? Dan kunt u met de tankpas ook in het buitenland tolgeld betalen of de autowasstraat afrekenen.

Voordelen van een tank- en laadpas

Een tankpas of laadpas brengt veel voordelen met zich mee! Met een tankpas of laadpas heeft u altijd inzichtelijk waar en hoeveel u tankt. Moet u nu nog iedere keer het bonnetje goed bewaren en zodra u thuis bent handmatig invullen? Dat is met een tankpas of laadpas niet meer nodig! Alle tankbeurten worden namelijk overzichtelijk op één factuur verzameld. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar hiermee houdt u ook makkelijker overzicht op al uw uitgaven! Zo kunt u deze eenvoudig verwerken in uw eigen administratie en gemakkelijk de BTW verrekenen.

Doordat u met onze tankpas overal kunt tanken en met onze laadpas overal kunt laden, profiteert u optimaal van de verschillen in prijzen tussen verschillende benzinestations. U zit dus niet vast aan de nadelen van een merk gebonden tankpas of laadpas van een bepaald brandstofmerk.

Onze diensten

Benieuwd naar welke diensten wij nog meer aanbieden bij AT-Lease? Bekijk zeker even de rest van onze opties op de website. Bij ons kunt u naast de tankpas en laadpas ook gebruik maken van onze leaseopties. Wij bieden namelijk verschillende leasevormen aan.

Een eigenschap van zakelijk leasen is dat de auto niet uw eigendom wordt. Deze blijft altijd van de leasemaatschappij. U sluit een contract af met de leasemaatschappij en daarvoor mag u voor het vastgestelde aantal maanden rijden in de leaseauto. Uiteraard voor een vast bedrag per maand welke in het leasecontract is vastgelegd. U kunt bij het zakelijk leasen ook nog kiezen tussen operational lease en financial lease.

Private lease, of privé leasen, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie.

Op zoek naar meer flexibiliteit en een leaseauto voor een korte periode? Dan biedt shortlease de uitkomst voor u. U leaset een auto voor een relatief korte tijd, maximaal 12 maanden, waardoor u flexibel blijft in uw keuzes.

Interesse in een tankpas of laadpas van AT-Lease?

Bent u geïnteresseerd in een tankpas of laadpas van AT-Lease of heeft u hier nog vragen over? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij helpen u graag verder en samen kunnen wij kijken naar al uw wensen! Benieuwd naar alle andere diensten die wij aanbieden? Wij bieden onder andere zakelijk leasen, private lease en shortlease aan. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom gezellig bij ons langs! Onze leasemaatschappij is gevestigd in Grootebroek te Noord-Holland.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen