Private Lease Zonder BKR registratie: Zo Vind Je de Beste Deal

Private Lease zonder BKR-registratie: Is het mogelijk?

Bij het afsluiten van een Private Lease-contract worden uw gegevens gecheckt bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Een BKR-registratie kan echter gevolgen hebben voor uw kredietwaardigheid en dus ook voor uw mogelijkheden om een lening af te sluiten of een hypotheek aan te vragen. Daarom is de vraag: is het mogelijk om een Private Lease-contract af te sluiten zonder BKR-registratie?

Het antwoord is ja, het is zeker mogelijk om een Private Lease-contract af te sluiten zonder BKR-registratie. Er zijn enkele leasemaatschappijen die deze mogelijkheid bieden. Bij deze maatschappijen wordt niet gekeken naar uw BKR-registratie, maar wordt uw kredietwaardigheid op een andere manier beoordeeld.

Als je op zoek bent naar een private lease zonder BKR-toetsing, ben je hier, bij AT-Lease, aan het juiste adres. Hier vind je de beste deals voor een nieuwe private lease, of occasion private lease, zonder dat er een BKR-toetsing plaatsvindt. Ontdek hoe je kunt profiteren van deze optie en waar je op moet letten bij het kiezen van een leasecontract.

Wat is een private lease zonder BKR-toetsing?

Een Private Lease-contract zonder BKR-toetsing is een leasecontract waarbij er geen controle wordt uitgevoerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Bij een regulier Private Lease-contract wordt uw kredietwaardigheid gecheckt bij het BKR om te bepalen of u in aanmerking komt voor het leasecontract. Daarentegen wordt bij een Private Lease-contract zonder BKR-toetsing uw kredietwaardigheid op een andere manier beoordeeld.

Bij een Private Lease-contract zonder BKR-toetsing wordt er gekeken naar uw totale inkomen, uitgaven en eventuele betalingsachterstanden. Op basis hiervan wordt bepaald of u in aanmerking komt voor het leasecontract. Hierdoor kan BKR-registratie dus geen invloed hebben op uw kansen om een leasecontract af te sluiten.

private lease zonder bkr registratie

Kies een auto die past bij jouw behoeften en budget

Bij het kiezen van een private lease auto is het belangrijk om een auto te kiezen die past bij jouw behoeften en budget. Kijk naar de grootte van de auto, het brandstofverbruik en de extra opties die je wilt hebben. Daarnaast moet je ook bedenken hoeveel kilometers je per jaar denkt te gaan rijden en hoe lang je het leasecontract wil gaan laten duren. Daarna kan je op basis van deze factoren een weloverwogen keuze maken en voorkom je dat je onnodig veel betaalt voor een auto die niet bij jou past.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?