Operational lease

Iedere maand een vast maandbedrag

De meest populaire vorm van zakelijke lease onder grote bedrijven en MKB-ondernemers is operational lease. Deze vorm van leasen betekent een vast bedrag per maand betalen. In dit bedrag zijn, in de meest gevallen, alle kosten voor de auto inbegrepen. Dat is dan wel exclusief brandstof. De leaseauto is eigendom van At-Lease, je ‘huurt’ de auto van ons.

Dit heeft een aantal voordelen voor jouw als bedrijf. De auto komt bijvoorbeeld niet bij jou op de balans te staan. Operational leasing is er ook weer in diverse vormen, waarbij de belangrijkste vormen Full operational lease en netto operational lease zijn. Hieronder vind je de toelichting op deze twee leasevormen. Operational leasing is de meest populaire leasevorm in Nederland, ruim 85% van de leaseauto’s in Nederland rijdt op basis van operationele lease.

Naast operational lease kun je ook kiezen voor financial lease. Ontdek wat de verschillen zijn tussen financial lease en operational lease en welke vorm het beste bij jouw onderneming past.

Operational lease

Hoe werkt operational lease?

Operational leasen kan gezien worden als een all inclusive leasevorm. Alle kosten die gemaakt gaan worden, worden genoemd in het leasecontract. Als klant betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de bedrijfswagen of leaseauto. Wij als leasemaatschappij zijn vervolgens verantwoordelijk voor alle onderstaande kosten die je met de leaseauto maakt.

Bij At-Lease kan je op twee manieren gebruik maken van operational lease: private lease & zakelijke lease. Het grootste onderscheid hierin zit dat bij private lease je als persoon aansprakelijk bent voor je leasecontract, terwijl bij zakelijke lease het leasecontract op de zaak staat.

Private leasen:
Met private lease rijd je privé voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe auto of occasion. 

Zakelijk leasen:
Met zakelijke lease rijd je de auto op de zaak. Dat betekent dat de kosten en baten ook voor je bedrijf zijn.

Het gemak van operational lease bij At-Lease

Zakelijk leasen bij At-Lease staat volledig in het teken van gemak en zekerheid. Je betaalt iedere maand een vast bedrag om in een auto te rijden en alle gebruikskosten zijn in het contract opgenomen. Gaat jij ook voor zakelijk leasen bij At-Lease? Dan ervaar ook jij de volledige ontzorging, van begin tot eind.

Inbegrepen in jouw leasecontract is:

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?