Bedrijfswagen shortlease bij AT-Lease

Flexibel en snel rijden?

Bedrijfswagen shortlease is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibel, kortdurende vorm van zakelijke lease of private operational lease. Heeft u een klus of project voor bepaalde tijd? Een medewerker aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Wilt u liever niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortlease bedrijfswagens bij AT-Lease zeker iets voor u! Alle vragen en werkzaamheden rondom de bedrijfswagens en de shortlease nemen wij voor u uit handen, zodat u of uw medewerker zorgeloos kan blijven rijden en u kunt (blijven) focussen op uw eigen business.

Bedrijfswagen shortlease bij AT-Lease

Tarieven voor bedrijfswagen shortlease bij AT-Lease

Specificaties

Vanaf €630 per maand

Specificaties

Specificaties

Specificaties

Alle prijzen zijn excl. BTW en op basis van een full operational lease.

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Deze vorm van leasen is al mogelijk vanaf slechts 2 maanden en is altijd op basis van full operational lease. Bij een bedrijfswagen shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Met een shortlease contract hoeft u geen langdurig contract af te sluiten of grote investering te doen. Doordat u uw bedrijfswagen shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kunt u uw wagenpark precies afstemmen op uw vervoersbehoefte!

Voordelen shortlease bedrijfswagen

De kenmerken van deze flexibele leasevorm bieden verschillende belangrijke voordelen, hierdoor kunt u precies zoals gewenst in uw mobiliteitsbehoefte voorzien worden. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en uw contract flexibel opzeggen. Kiest u voor een zakelijke vorm van shortlease bedrijfswagens bij At-Lease, dan profiteert u van extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie.

Voor wie is shortlease geschikt?

Shortlease is ideaal voor wanneer uw bedrijf een flexibele vervoersbehoefte kent, u niet vast wilt zitten aan langlopende leasecontracten met afkoopboetes of u simpelweg het liefst zo min mogelijk financieel risico loopt! In talrijke situaties biedt een shortlease bedrijfswagen uitkomst, bijvoorbeeld als voorloopauto, bij seizoenswerk of voor zelfstandig ondernemers of starters zonder jaarrekening.

Wanneer de afgesproken contractuele periode van uw shortlease bedrijfswagen contract afgelopen is, is het mogelijk om de lease auto door te blijven rijden. Wanneer u de auto toch in wilt leveren na de afgesproken contractuele periode, is uw contract altijd maandelijks opzegbaar. Dit is de flexibiliteit die u gewend bent van AT-Lease!

Waarom bedrijfswagen shortleasen bij AT-Lease?

Bent u op zoek naar een prettige en stijlvolle bedrijfswagen die u van A naar B brengt en heeft u die zo snel mogelijk nodig? Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt en de beschikking heeft over een shortlease bedrijfswagen die aan uw wensen en eisen voldoet. Met shortlease bij AT-Lease hebben wij direct een auto voor u beschikbaar! Bij ons kunt u altijd terecht voor een shortlease bedrijfswagen die aan uw wensen voldoet!

Bedrijfswagen shortlease bij AT-Lease?

AT-Lease helpt u snel op weg met een flexibel shortlease bedrijfswagens contract. U loopt weinig risico, want onze contracten zijn na één maand, iedere maand opzegbaar. Tel daar minimale administratie, behoud van werkkapitaal en scherpe tarieven bij op en u begrijpt het al: shortlease bedrijfswagens doet u via AT-Lease! En nog een voordeel, het is altijd snel geregeld!

Heeft u nog vragen over onze shortlease bedrijfswagen of over één van de andere diensten die wij leveren? Neem dan zeker even contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale shortlease bedrijfswagen! Toch liever een wat kleinere auto shortleasen? Ook geen probleem, bekijk ons aanbod en maak keuze uit één van onze fraaie auto’s!

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen