Zakelijk leasen doe je bij AT-Lease!

Als ondernemer ben je op zoek naar mobiliteit en wil je de juiste oplossing voor jouw onderneming. Dat begrijpen wij en helpen je daarom graag bij het uitzoeken van een auto voor zakelijk leasen. Altijd tegen de beste prijs en voorwaarden.

At-Lease

Wil jij snel rijden?

Wil jij direct rijden? Bij AT-Lease ben je dan aan het juiste adres! Wij hebben continue een groot aantal auto’s op voorraad staan in iedere klasse.

Of stel jouw nieuwe leaseauto samen en wij zorgen dat jij alsnog snel mobiel bent door middel van een gelijkwaardige voorloopauto mocht dit nodig zijn.

Zakelijk leasen

Hoe gaat zakelijk lease nou eigenlijk in zijn werk? En welke keuzes heb je allemaal?

Allereerst zijn er diverse leasevormen waaruit jij kunt kiezen wanneer je besluit om zakelijk te gaan leasen. Het is goed om al deze opties en de voor- en nadelen te kennen voordat je een definitieve keuze maakt. Daarnaast is het ook slim om te kijken hoe je de auto of auto’s gaat gebruiken, hoeveel kilometers je verwacht te gaan maken en of je verder nog wensen hebt omtrent de leaseauto.

Een eigenschap van zakelijk leasen is dat de auto niet jouw eigendom wordt. Deze blijft altijd van de leasemaatschappij. Je sluit een contract met de leasemaatschappij en daarvoor mag je voor het vastgestelde aantal maanden rijden in de leaseauto. Uiteraard voor een vast bedrag per maand welke in het leasecontract is vastgelegd.

Rijd je meer of minder kilometers dan vastgelegd? Voor een vast bedrag per kilometer, ook in het leasecontract vastgelegd, worden deze transparant met jou afgerekend.

Verschillende zakelijke leasevormen

Welke vorm past bij u?

Verschillende vormen van zakelijk leasen bestaan. Weet u al welke vorm bij u past? Mocht u hier niet helemaal uitkomen, geven wij u graag een vrijblijvend advies.

Leasevormen

De keuze gemaakt om één auto of meerdere auto’s te gaan leasen? Dan is het goed om te weten welke leasevorm het beste past bij jouw bedrijf en in jouw situatie. AT-Lease biedt voor iedere situatie de passende leasevormen aan om jou verder te ontzorgen. Uiteraard kun je bij ons terecht voor de bekende leasevormen operational lease en financial lease. De verschillen hiertussen hebben wij voor jou natuurlijk al op een rijtje gezet. Daarnaast bieden wij jou ook nog de shortlease variant. Als laatste ben je bij ons ook aan het juiste adres voor jou privé leaseauto.

Alles gelezen over onze verschillende leasevormen? Dan weet je nu hopelijk welke vorm voor jou bedrijf de beste oplossing is. Heb je verder advies nodig? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers. Zij staan altijd voor jou klaar. 

Operational lease is één van de meest bekende leasevormen die bestaat. Operational lease staat gelijk aan het risicoloos leasen van een auto. Je leaset namelijk voor een vast maandbedrag waarin alles is inbegrepen en At-Lease ontzorgt je in alles.

Bij financial lease word je eigenaar van jouw wagenpark na het voldoen van de laatste leasetermijn. De te betalen maandtermijnen bestaan enkel uit aflossing en rente. Ontdek nu of financial lease van jouw auto of auto’s bij jouw organisatie past.

Op zoek naar meer flexibiliteit en een leaseauto voor een korte periode? Dan biedt shortlease een uitkomst voor jou. Je leaset een auto voor een relatief korte tijd, maximaal 12 maanden, waardoor je flexibel blijft in jouw keuzes.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?