Zakelijk

Bakwagen shortlease

Bakwagen shortlease

Specificaties

Flexibel en snel rijden?

Dan is bakwagen shortlease bij AT-Lease echt iets voor u!

Bakwagen shortlease is ideaal in veel situaties! Of u nou een klus of project voor een bepaalde tijd heeft? Een medewerker aangenomen heeft met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Of gewoon niet jarenlang wil vastzitten aan een contract? In al deze en meer situaties is bakwagen shortlease bij AT-Lease echt iets voor u! Deze leasevorm is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van zakelijk leasen en private lease. Alle vragen en werkzaamheden rondom de bakwagen en het leasen nemen wij voor u uit handen, zodat u of uw medewerker zorgeloos kan blijven rijden!

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Deze vorm van bakwagens leasen is al mogelijk vanaf slechts 1 maand en is altijd op basis van full operational lease. Bij een bakwagen shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Ook hoeft u met een bakwagen shortlease contract geen langdurig contract af te sluiten of grote investering te doen. Doordat u uw shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kunt u uw wagenpark precies afstemmen op uw vervoersbehoefte! Meer weten over onze shortlease? Naast onze bakwagen shortlease bieden wij nog vele andere leaseopties aan dus neem zeker een kijkje bij al onze opties!

Voordelen van shortlease!

De kenmerken van deze flexibele leasevorm brengen verschillende belangrijke voordelen met zich mee. Hierdoor kunt u precies zoals gewenst voorzien worden in uw mobiliteitsbehoefte en een bakwagen shortlease. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en u kunt uw contract flexibel opzeggen! Kiest u voor een zakelijke bakwagen shortlease bij AT-Lease, dan profiteert u van een aantal extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie!

Bakwagen shortlease of huren?

Bent u op zoek naar een bakwagen voor een nog kortere termijn dan de shortlease, dan kunt u altijd nog een bakwagen huren bij ons! In ons verhuurassortiment vindt u net als bij de shortlease een ruim aanbod aan verschillende auto’s. Of u nou op zoek bent naar een wat kleinere personenauto of een wat ruimere bestelwagen, in onze verhuur voorraad kunt u terecht voor al deze opties dus neem dan zeker even een kijkje!

Interesse in onze bakwagen shortlease?

Bent u geïnteresseerd in de bakwagen shortlease van AT-Lease of heeft u hier nog vragen over? Bij AT-Lease willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn en staan wij altijd voor u klaar bij al uw vragen of twijfels. Neem daarom zeker contact met ons op indien u nog twijfelt of vragen heeft over onze bakwagen shortlease of over één van de andere diensten die wij aanbieden. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de shortlease bieden wij ook private lease en zakelijk leasen aan! U kunt al onze opties zien op de website, maar bekijkt u deze liever van dichterbij? Kom dan gezellig langs bij onze leasemaatschappij gevestigd in Grootebroek Noord-Holland!

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Gewenste ingangsdatum
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen