Mijn leaseauto

Alles over uw leaseauto bij AT-Lease

Zorgeloos rijden in uw zakelijke leaseauto

Een leaseauto rijden zonder gedoe doet u bij AT-Lease! Heeft u vragen over uw auto gedurende het leasecontract? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij AT-Lease weet u als leaserijder altijd direct waar u aan toe bent met uw leaseauto. Antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u op deze pagina vinden. Heeft u specifieke vragen omtrent uw contract, auto of andere leasezaken? Neem dan zeker even contact met ons op!

Mijn leaseauto bij AT-Lease

Onderhoud en banden leaseauto

Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw leaseauto moeten worden uitgevoerd volgens het instructie- en onderhoudsboekje. Zo blijft u leaseauto in optimale conditie. U plant een onderhoudsbeurt bij uw lokaal autogarage bedrijf. Om er voor te zorgen dat de factuur van de werkzaamheden naar AT-Lease wordt gestuurd, moet u voor het onderhoud aangeven dat uw auto een leaseauto van AT-Lease betreft.   

Banden

De juiste autobanden dragen bij aan u veiligheid, maar ook aan het rijcomfort én ze zijn goed voor het brandstofverbruik. Hoe zit het ook al weer met de zomer- en winterbanden op uw leaseauto en wanneer zijn winterbanden eigenlijk verplicht in het buitenland? Wij hebben alle informatie omtrent de autobanden voor u op een rijtje gezet!

Onderhoud aan jouw leaseauto

Ruit-, autoschade en diefstal van mijn leaseauto

Schade of zelfs diefstal van uw leaseauto is ontzettend vervelend. Helaas kan dit natuurlijk gebeuren. Zowel eenzijdige schade als schade waarbij een tegenpartij betrokken is moet zo snel mogelijk aan ons gemeld worden.

Schade

Natuurlijk hoopt u dat uw leaseauto schadevrij en van diefstal bespaard blijft, maar helaas kan dit gebeuren. Meld snel u schadegeval bij ons en wij zorgen ervoor dat u weer snel de weg op kunt.

Diefstal

Wanneer u te maken heeft met diefstal of vermissing, doe dan eerst aangifte bij de plaatselijke politie. Vervolgens vragen wij u om contact op te nemen met ons, via: 085-4861970

Noodgeval? Autopech? En u kunt niet meer verder rijden?

Bel: 085 486 19 70 of in het buitenland +31(0)85 486 19 70 (24/7 bereikbaar)

Staat u met pech op een gevaarlijke locatie (snelweg)? Bel dan 112. U kunt dit nummer in elk land van de Europese Unie bellen.

Pech met jouw leaseauto van AT-Lease

Tankpas en laadpas van AT-Lease

Een tankpas of brandstofpas is dé brandstof oplossing voor zakelijk leasen. Van ZZP’er tot MKB’er of juist beheerder van een fleet: ondernemers zijn erg tevreden met een zakelijke tankpas. Lees verder, ontdek hoe het werkt en wat de voordelen voor uw bedrijf zijn.

Tankpas en laadpas van AT-Lease

Vragen of advies nodig?

Heeft u nog vragen of advies nodig omtrent uw leaseauto? Bij AT-Lease helpen we u graag persoonlijk verder dus neem dan zeker even contact met ons op! Ook bij vragen over één van onze andere diensten helpen wij u graag verder! Een kijkje nemen bij de diensten die wij aanbieden? Bekijk onze shortlease, private lease en zakelijke lease pagina!

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen