Middenklasse shortlease

Middenklasse shortlease

Specificaties

Flexibel en snel rijden?

Dan is shortlease bij AT-Lease zeker iets voor u!

Shortlease is ideaal in veel situaties! Of u nou een tijdelijke klus of project heeft? Een medewerker heeft aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Of simpelweg niet jarenlang aan een contract wil vastzitten? Dan is shortlease bij AT-Lease zeker iets voor u! Deze leasevorm is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van zakelijk leasen en private lease. Alle vragen en werkzaamheden rondom de auto en het leasen nemen wij voor u uit handen, zodat u of uw medewerker zorgeloos kan blijven rijden!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Deze vorm van leasen is al mogelijk vanaf slechts 1 maand en is altijd op basis van full operational lease. Bij een shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Ook hoeft u met een shortlease contract geen langdurig contract af te sluiten of grote investering te doen. Doordat u uw shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kunt u uw wagenpark precies afstemmen op uw vervoersbehoefte! Meer weten over onze shortlease? Naast onze middenklasse shortlease bieden wij nog vele andere leaseopties aan, dus neem zeker even een kijkje bij al onze opties!

Voordelen van shortlease!

De kenmerken van deze flexibele leasevorm brengen verschillende belangrijke voordelen met zich mee. Hierdoor kunt u precies zoals gewenst voorzien worden in uw mobiliteitsbehoefte. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en u kunt uw contract flexibel opzeggen! Kiest u voor een zakelijke shortlease bij AT-Lease, dan profiteert u van een aantal extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie!

Middenklasse leaseauto

De middenklasse wordt ook wel het d-segment genoemd. Auto’s uit de middenklasse zijn geen gemiddelde auto’s, want voor vele zijn deze auto’s vaak iets te groot. Heeft u het over een auto uit de middenklasse, dan mag u deze ook simpelweg “middenklasser” noemen!

Shortlease of huren?

Bent u op zoek naar een auto voor een nog kortere termijn dan de shortlease periode? Dan kunt u altijd nog een auto bij ons huren! In ons verhuurassortiment vindt u net als bij de shortlease een ruim aanbod aan verschillende auto’s. Of u nou op zoek bent naar een wat kleinere personenauto of een wat ruimere bestelwagen, in onze verhuur voorraad kunt u terecht voor al deze opties dus neem bij interesse zeker even een kijkje!

Interesse in onze middenklasse shortlease?

Heeft u interesse in de middenklasse shortlease van AT-Lease of heeft u hier nog vragen over? Bij AT-Lease willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn en staan wij altijd voor u klaar! Neem daarom zeker contact met ons op indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van de diensten die wij aanbieden. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de shortlease bieden wij ook private lease en zakelijk leasen aan! U kunt al onze opties zien op de website, maar bekijkt u deze liever van iets dichterbij? Kom dan gezellig langs bij onze leasemaatschappij gevestigd in Grootebroek Noord-Holland!

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen