Grote klasse shortlease

Grote klasse shortlease

Specificaties

Flexibel en snel rijden?

Dan is shortlease bij AT-Lease echt iets voor u!

Shortlease is gunstig in verschillende situaties! Heeft u een klus of project voor een bepaalde tijd? Een medewerker aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Of wilt u gewoon niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortlease bij AT-Lease zeker iets voor u! Deze leasevorm is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van zakelijk leasen en privé operational lease. Alle vragen en werkzaamheden rondom de leaseauto en het leasen nemen wij voor u uit handen, zodat u of uw medewerker zorgeloos kan blijven rijden en u zich kunt (blijven) focussen op uw business.

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Deze vorm van leasen is al mogelijk vanaf slechts 1 maand en is altijd op basis van full operational lease. Bij een shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Ook hoeft u met een shortlease contract geen langdurig contract af te sluiten of grote investering te doen. Doordat u uw shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kunt u uw wagenpark precies afstemmen op uw vervoersbehoefte! Meer weten over onze shortlease? Naast onze grote klasse shortlease bieden wij nog vele andere leaseopties aan dus neem zeker een kijkje bij al onze opties!

Waarom kiezen voor shortlease?

De kenmerken van deze flexibele leasevorm bieden verschillende belangrijke voordelen, hierdoor kunt u precies zoals gewenst in uw mobiliteitsbehoefte voorzien worden. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en u kunt uw contract flexibel opzeggen! Kiest u voor een zakelijke shortlease bij AT-Lease, dan profiteert u van extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie.

Direct rijden!

Een groot voordeel aan shortlease bij AT-Lease is dat wij altijd een fraaie selectie aan leaseauto’s op voorraad hebben staan. Door onze voorraad maken wij het mogelijk dat u op korte termijn een auto van uw keuze kunt shortlease! Wij hebben dus altijd op korte termijn een auto voor u beschikbaar. Of u nou een grote klasse auto wil shortlease of een compacte klasse. Bij AT-Lease bent u op de juiste plek!

Interesse in onze grote klasse shortlease

Bent u geïnteresseerd in de grote klasse shortlease van AT-Lease of heeft u hier nog vragen over? Bij AT-Lease willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn en staan wij altijd voor u klaar bij al uw vragen of twijfels. Neem daarom ook zeker contact met ons op indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van de diensten die wij aanbieden. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de shortlease bieden wij ook private lease en zakelijk leasen aan!

Offerte aanvragen

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen