Middenklasse automaat shortlease

Middenklasse automaat shortlease

Specificaties

Flexibel en snel rijden?

Dan is shortlease bij AT-Lease echt iets voor u!

Shortlease is gunstig in veel situaties! Heeft u een klus of project voor een bepaalde tijd? Een medewerker aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Of wilt u simpelweg niet jarenlang vastzitten aan een contract? Dan is shortlease bij AT-Lease echt iets voor u! Deze leasevorm is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van zakelijk leasen of private lease. Alle vragen en werkzaamheden rondom de auto en het leasen nemen wij voor u uit handen, zodat u of uw medewerker zorgeloos kan blijven rijden!

Wat is shortlease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Deze vorm van leasen is al mogelijk vanaf slechts 1 maand en is altijd op basis van full operational lease. Bij een shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Ook hoeft u met een shortlease contract geen langdurig contract af te sluiten of grote investering te doen. Doordat u uw shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kunt u uw wagenpark precies afstemmen op uw vervoersbehoefte! Meer weten over onze shortlease? Naast onze middenklasse automaat shortlease bieden wij nog vele andere leaseopties aan dus neem zeker een kijkje bij al onze opties!

Voordelen van shortlease!

De kenmerken van deze flexibele leasevorm brengen verschillende belangrijke voordelen met zich mee. Hierdoor kunt u precies zoals gewenst voorzien worden in uw mobiliteitsbehoefte. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en u kunt uw contract flexibel opzeggen! Kiest u voor een zakelijke shortlease bij AT-Lease, dan profiteert u van een aantal extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie!

Waarom kiezen voor een automaat?

Bij AT-Lease kunt u kiezen of u een automaat wil leasen of toch liever een handgeschakelde auto wil. Er zijn verschillende redenen waarom de keuze gemaakt kan worden om in een automaat te rijden. Een automaat schakelt rustig en op het beste moment waardoor de motor minder belast wordt. Hierdoor rijdt een automaat ook zuiniger. Daarnaast is het rijden in een automaat ook veiliger aangezien het stuur niet losgelaten hoeft te worden om te schakelen. Ook is file rijden een stuk relaxter doordat u alleen het rempedaal hoeft te bedienen of de auto rustig kunt laten doorrollen!

Andere leasevorm?

Naast de mogelijkheid om een auto te shortlease bieden wij ook nog andere leasevormen aan! U kunt ook bij ons terecht voor zowel zakelijk leasen als private leasen.  

Zakelijk leasen

Een eigenschap van zakelijk leasen is dat de auto niet uw eigendom wordt. Deze blijft altijd van de leasemaatschappij. U sluit een contract af met de leasemaatschappij en daarvoor mag u voor het vastgestelde aantal maanden rijden in de leaseauto! Uiteraard voor een vast bedrag per maand welke in het leasecontract is vastgelegd. U kunt bij het zakelijk leasen ook nog kiezen tussen operational lease en financial lease.

Private leasen

Private lease, of privé leasen, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende en onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie.

Interesse in onze middenklasse automaat shortlease?

Heeft u interesse in de middenklasse automaat shortlease van AT-Lease of heeft u hier nog vragen over? Bij AT-Lease willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn en staan wij altijd voor u klaar! Neem daarom zeker contact met ons op indien u nog twijfelt of vragen heeft over één van de diensten die wij aanbieden. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de shortlease bieden wij ook private lease en zakelijk leasen aan! U kunt al onze opties zien op de website, maar bekijkt u deze liever van dichterbij? Kom dan gezellig langs bij onze leasemaatschappij gevestigd in Grootebroek Noord-Holland!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen