Per direct een auto tot je beschikking

Shortlease privé jouw nieuwe auto bij AT-Lease

Kan ik als particulier een auto shortleasen? Dat kan natuurlijk bij AT-Lease!

✔ Contract is dagelijks opzegbaar na 1 maand

✔ Geen BKR registratie

✔ Transparante tarieven

✔ Alle kosten zijn inbegrepen, excl. brandstof

✔ Inclusief motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie, banden, pechhulp in binnen- en buitenland en vervangend vervoer in Nederland (na 24 uur)

shortlease prive

Wat betekent shortlease?

Shortlease is een flexibele vorm van leasen die steeds populairder wordt. Maar wat betekent shortlease nu eigenlijk? Shortlease is een leasevorm waarbij u een auto voor een kortere periode kunt leasen, bijvoorbeeld voor enkele maanden of een jaar. Dit is ideaal voor ondernemers en particulieren die tijdelijk een extra auto nodig hebben, bijvoorbeeld bij een project of een drukke periode.

Een belangrijk voordeel van shortlease is de flexibiliteit. U kunt een auto leasen voor een korte periode, zonder dat u vastzit aan lange termijn contracten. Hierdoor kunt u gemakkelijk inspelen op veranderende omstandigheden en uw leaseauto aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf.

Een ander voordeel van shortlease is de lage opzegtermijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld operational lease, waarbij u vaak vastzit aan een contract voor meerdere jaren, kunt u bij shortlease vaak al na een maand het contract opzeggen. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit en kunt u snel schakelen als dat nodig is.

Er zijn echter ook enkele verschillen tussen shortlease en andere leasevormen. Zo zijn de maandelijkse kosten bij shortlease vaak hoger dan bijvoorbeeld bij operational lease.

Kortom, shortlease is een flexibele en voordelige leasevorm die ideaal is voor ondernemers of particulieren die tijdelijk een extra auto nodig hebben. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van shortlease voor uw bedrijf? Neem dan contact op met een leasemaatschappij en bespreek de mogelijkheden.

Particuliere shortlease, bij AT-Lease ben jij aan het juiste adres

Een paar weken naar het buitenland voor je werk, een tijdelijke baan waarvoor je een auto nodig hebt of je familieleden uit het buitenland van vervoer voorzien als ze komende zomer in Nederland verblijven. Een private shortlease auto nemen, biedt uitkomst wanneer je voor een korte tijd een auto nodig hebt. Shortlease voor particulieren is de ideale combinatie van flexibel huren en de voordelen van full-operational leasen. AT-Lease geeft je de vrijheid om te doen wat je moet doen, zolang het nodig is.

Bij een flexibel leven hoort een flexibele private shortlease auto

Auto’s huren, maar dan op een andere manier. Wij merkten dat er een behoefte was aan flexibel, zorgeloos en voordelig leasen voor een korte periode. Vastzitten aan een tweejarig contract terwijl je een auto maar een jaar nodig hebt, daar zit toch niemand op te wachten? De auto kunnen nemen wanneer je maar wilt, alleen of met gezelschap en in binnen- of buitenland, maar ook zelf kunnen kiezen wanneer jij je contract beëindigt. Een passende auto met simpele voorwaarden en na een maand niet maandelijks, maar dagelijks opzegbaar. Dat zijn de voordelen van shortlease voor particulieren bij AT-Lease.

Altijd een privé shortlease auto die bij jouw past

Of je nu een stadsauto zoekt of een stationcar die de Zwitserse Alpen makkelijk aan kan, bij AT-Lease vind je altijd de auto die je zoekt. Van Kia Picanto of Citroën C1 tot een stoere stationwagon als een Kia Ceed Sportswagon. Bovendien zijn de meeste auto’s in ons wagenpark nog geen jaar oud. Ook een automaat is bij ons geen enkel probleem.

Vrijheid met shortleasen als particulier

Al onze auto’s zijn compleet uitgerust en scherp geprijsd. Verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties, onderhoud en banden, alles behalve brandstof is bij privé shortlease inbegrepen. Lekker voorspelbaar met een vast maandbedrag, want je wil toch geen verrassingen achteraf?

  • Inclusief een allriskverzekering
  • Hoe langer je leaset, hoe goedkoper het bedrag per maand
  • Al binnen een dag je nieuwe, of zo goed als nieuwe, auto ter beschikking
  • Elke auto heeft airconditioning, radio met bluetooth en USB-aansluiting en vaak ook standaard navigatie
  • Rijden in Nederland en vrijwel geheel Europa

Privé shortlease brengt je verder

Ben je op zoek naar een bepaald type private shortlease auto? Heb je een speciale vraag over je private lease contract? of wil je gewoon een van onze medewerkers spreken? Geen probleem. Je kunt ons bereiken via 085 – 486 1970 of stuur een mailtje naar info@atlease.nl.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?