Bijtelling: waar moet u op letten als zakelijke rijder?

Als zakelijke rijder is het belangrijk om rekening te houden met bijtelling. Bijtelling is het bedrag dat u als zakelijke rijder moet betalen voor het privégebruik van uw leaseauto. Hoe hoog de bijtelling is, hangt af van de CO2-uitstoot en de cataloguswaarde van de auto. Het is dus belangrijk om bij het leasen van een auto goed te letten op deze aspecten.

Als u kiest voor een auto met een lagere CO2-uitstoot, betaalt u minder bijtelling. Daarom kiezen veel zakelijke rijders voor elektrische. Ook kunt u ervoor kiezen om een auto te leasen met een lagere cataloguswaarde, waardoor de bijtelling lager uitvalt.

Kortom, als zakelijke rijder is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de bijtelling en hoe u kunt besparen op dit aspect. Kies voor een auto met een lagere CO2-uitstoot en cataloguswaarde.

Bereken hier uw bijtelling

Bijtelling Calculator

Ander bijtellingsjaar?
Verander "Datum eerste toelating"
04/06/2023
Resultaat
Eigen bijdrage (aftrekbaar)
Resultaat Bruto p/m Netto p/m
Fiscale bijtelling
Verschil Heffingskorting
Verschil Arbeidskorting
Eigen bijdrage

Netto bijtelling p/m

Disclaimer: Deze berekening is met zorg samengesteld door FleetGO, echter is het niet bedoeld als financieel advies. Aan de berekening(en) kunnen geen rechten worden ontleend, laat u daarom altijd adviseren door een financieel specialist.

Liever geen bijtelling betalen? Dat kan! Mits u minder dan 500 KM per jaar privé rijdt én een sluitende rittenregistratie bijhoudt.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?