Shortlease en verhuur

Op zoek naar uiterst flexibele zakelijke mobiliteit? Shortlease en verhuur zijn de oplossingen als u op zoek bent naar een auto voor een korte tijd, zonder langdurig contract, maar wel met alle ontzorging van een full-operational lease. De personenauto’s en bedrijfswagens van AT-Lease zijn al beschikbaar vanaf 1 dag en ook nog eens direct leverbaar. Benieuwd naar het verschil tussen shortlease en verhuur? Wij hebben het voor u onder elkaar gezet dus lees dan zeker even verder!

Shortlease

Shortlease bij AT-Lease?

De prioriteit van uw bedrijf is om uw personeel mobiel te houden. Daarom zijn de belangrijkste leaseprioriteiten zowel flexibiliteit als snelheid en deze komen natuurlijk terug bij onze shortlease! Uw personeel moet morgen al kunnen rijden. Bij AT-Lease bent u binnen 24 tot 48 uur mobiel met de flexibiliteit om u contract na 2 maanden maandelijks op te zeggen, wanneer dit u het beste uitkomt.

Waarom shortlease bij AT-Lease?

Wat is shortlease bij AT-Lease?

Shortlease is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Deze vorm van leasen is al mogelijk vanaf slechts 2 maanden en is altijd op basis van full operational lease. Bij een shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Met een shortlease contract hoef je geen langdurig leasecontract af te sluiten of grote investering te doen. Doordat jij je shortlease contract op ieder willekeurig moment kunt opzeggen, kun je je wagenpark precies afstemmen op jouw vervoersbehoefte!

Wat is autoverhuur?

Wanneer u voor korte tijd behoefte heeft aan een andere, of extra auto, dan is AT-Lease, onder de naam Auto Totaal Autoverhuur, de beste oplossing voor u. Auto Totaal Autoverhuur verhuurt auto’s vanaf 1 dag voor zowel zakelijk als particuliere klanten. Wij hebben altijd courante en compleet uitgeruste auto’s voor u klaar staan in onze auto verhuur collectie. Zo beschikt u altijd snel en flexibel over passend tijdelijk vervoer voor een zeer scherp tarief!

Voor nog meer gemak kunt u, tegen een kleine vergoeding, gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Waarom huren bij Auto Totaal Autoverhuur?

Nog vragen?

Bij AT-Lease zijn er eindeloos veel opties om auto’s te huren of te leasen, wij bieden zowel zakelijk leasen als private lease en shortlease aan. Kom je ergens niet helemaal uit over de shortlease, autoverhuur of één van onze andere diensten? Dat is niet erg, wij helpen jou graag verder en geven je graag persoonlijk advies dus neem dan zeker even contact met ons op! Zie jij al onze opties liever van dichtbij? Kom dan gezellig even langs bij ons op de zaak in Grootebroek! 

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen