Uw ideale (zakelijke) leaseauto samenstellen

De leaseauto kunt u helemaal naar eigen wens samenstellen bij AT-Lease! Of dit nou een zakelijke leaseauto of private leaseauto is, in beide gevallen kunt u de leaseauto samenstellen zoals u dit wilt! Gaat u voor een compact model of liever een stoere SUV? Benzine of elektrisch? Handgeschakeld of gaat u voor het gemak van een automaat? Alles kan! Ook de kleur, de uitvoering en alle opties en accessoires kiest u helemaal zelf bij AT-Lease. Gaat u voor een occasion bij AT-Lease? Dan is de auto al voor u samengesteld.

Selectie verfijnen
Zoeken
Bijtellings percentage
Merk
Model
Transmissie
Brandstof
Carrosserie vorm
Prive kilometer per jaar
Belastings percentage
Eigen bijdrage
Netto bijtelling per maand
Looptijd (maanden)
Kilometer per jaar
Lease prijs
CO2 uitstoot (gram per kilometer)
Gemiddeld verbruik (liter per 100 kilometer)
Brandstof etiket
Prijs
Acceleratie (seconden)
Vermogen (kilowatt)
Powered by AutoDisk, 2023

Hoe werkt de calculator?

Om uw leaseauto samen te stellen kunt u gebruik maken van de calculator. Om direct een overzicht te krijgen van de auto’s die voldoen aan uw eisen kunt u de selectie verfijnen! U kunt hier aangeven naar welk merk u op zoek bent, maar ook naar welk model u op zoek bent. Om uw selectie nog scherper te maken kunt u ook aangeven of u een automaat of handgeschakelde leaseauto wilt en van wat voor soort brandstof de leaseauto gebruik moet maken. Zo makkelijk was een leaseauto samenstellen nog nooit!

Keuze aan leaseauto's

Bij AT-Lease hebben wij een breed aanbod aan leaseauto’s! Zo zet u gemakkelijk uw droomauto in elkaar. U kunt bij ons in de calculator kiezen uit maar liefst 39 verschillende automerken. Daarnaast kunt u per merk nog kiezen uit talloze verschillende modellen. In totaal heeft u keuze uit meer dan 300 verschillende modellen! U kunt kiezen voor een automaat of handgeschakelde auto en natuurlijk kunt u zelf beslissen van wat voor brandstof u gebruik zou willen maken!

Snel de weg op?

Zelf een leaseauto samenstellen is ideaal wanneer u voor langere tijd in een auto wilt rijden. Het kan alleen wel even duren voordat de auto voor u klaar staat. Wilt u zo snel mogelijk de weg op, dan kunt u het beste eerst even kijken in onze voorraad leaseauto’s. Hier hebben wij een fraaie selectie aan leaseauto’s staan waar u nog op korte termijn gebruik van kunt maken. Wij vullen onze voorraad continu aan met verschillende soorten leaseauto’s waardoor u in onze voorraad ook een ruime keuze aan knappe leaseauto’s vindt!

Nog vragen?

Bij AT-Lease zijn er eindeloos veel opties om auto’s te huren of te leasen, wij bieden naast de optie om uw leaseauto volledig samen te stellen ook de mogelijkheid om een auto uit onze voorraad te kiezen. Dit kan voor zowel zakelijk leasen als private lease  en shortlease. Komt u ergens niet helemaal uit in onze calculator of heeft u nog vragen over één van onze andere diensten? Geen paniek, wij helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies dus neem dan zeker even contact met ons op! Ziet u al onze opties liever van dichtbij? Kom dan gezellig even langs bij onze leasemaatschappij in Noord-Holland Grootebroek!

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen