Onderhoudsabonnementen personenauto's

Onderhoud per kilometer. Bij AT-Lease heeft u altijd de eerlijkste prijs!

Auto onderhoud

Een onderhoudsabonnement goud is ideaal om zo al uw kosten overzichtelijk te houden, want aan autorijden hangt een prijskaartje! Naast dat u een auto moet aanschaffen (kopen of leasen), moet u in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, wegenbelasting afdragen, de auto laten verzekeren en de jaarlijkse apk laten uitvoeren. Tel alles maar eens bij elkaar op en dan heeft u de onderhoudskosten van de auto nog niet eens meegerekend.

Door ons ruime wagenpark zijn wij in staat om voordelig onderdelen in te kopen en auto-onderhoud uit te voeren door heel Nederland. Dit verneemt u met ons onderhoudsabonnement dan ook zeker in uw portemonnee!

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, blijft deze het hele jaar door in een optimale conditie. Geen dure reparaties meer en ook de kans op pech onderweg wordt veel kleiner. Dat is niet alleen goedkoop autorijden, maar ook plezierig autorijden met ons onderhoudsabonnement zilver!

Wat is inbegrepen bij het auto-onderhoudsabonnement zilver?

Met het onderhoudsabonnement zilver van AT-Lease weet u precies wat u aan onderhoud voor uw auto moet betalen. U betaalt maandelijks een vast bedrag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het type auto waarin u rijdt, de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers op jaarbasis. U krijgt dan ook niet te maken met onaangename onderhoudskosten.

Inbegrepen

Uitgesloten

Auto onderhoud volgens onderhoudsschema fabrikant

Iedere autofabrikant levert bij elke auto een onderhoudsschema. Hierin staat precies vermeld bij welke kilometerstanden onderhoud dient plaats te vinden, maar ook wanneer slijtageonderdelen dienen te worden vervangen.

Als u uw auto aanmeldt voor ons onderhoudsabonnement, onderhoud de desbetreffende partner garage uw auto volgens het onderhoudsschema van de fabrikant. U behoudt dan ook altijd de garantie die op uw auto zit.

Auto onderhoud

Onderhoudsabonnement bij AT-Lease

Het onderhoudsabonnement van AT-Lease staat voor betaalbaar, snel en gemak. U sluit het contract standaard af voor een periode van 3 jaar. Voor meer informatie lees ook onze algemene voorwaarden.

Voordelen

Besparen zonder te bezuinigen

Door gebruik te maken van het onderhoudsabonnement van AT-Lease hoeft u niet te bezuinigen op het onderhoud van de auto. Doordat wij collectief inkopen, bespaart u flink op de onderhoudskosten en pechhulp. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 300,00 ten opzichte van merkdealers en aanbieders van mobiliteitsservice. Ieder jaar opnieuw!

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Vraag hier jouw op maat gemaakte offerte aan

Naam(Vereist)

Nog vragen over ons onderhoudsabonnement?

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudsabonnement zilver van AT-Lease? Neem bij vragen of twijfels over één van onze onderhoudsabonnementen of één van onze andere diensten zeker even contact met ons op! Bij AT-Lease doen we zo goed mogelijk ons best om u te ontzorgen in uw wagenpark en samen kunnen we kijken naar de beste oplossing voor u! Naast onze opties aan onderhoudsabonnementen kunt u ook bij ons terecht voor zakelijk leasen, private lease en shortlease!

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen