Onderhoudsabonnementen personenauto's

Onderhoud per kilometer. Bij At-Lease heb je altijd de eerlijkste prijs

Auto onderhoud

Aan autorijden hangt een prijskaartje. Naast dat je een auto moet aanschaffen (kopen of leasen), moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, wegenbelasting afdragen, de auto laten verzekeren en de jaarlijkse apk laten uitvoeren. Tel alles maar eens bij elkaar op. Dan heb je het onderhoud van de auto nog niet eens meegerekend.

Door ons ruime wagenpark zijn wij in staat om voordelig onderdelen in te kopen en auto onderhoud uit te voeren door heel Nederland. Dit verneem jij dan ook zeker in jouw portemonnee.

Door jouw auto regelmatig te laten onderhouden, blijft deze het hele jaar door in een optimale conditie. Geen dure reparaties meer. Ook de kans op pech onderweg wordt veel kleiner. Dat is niet alleen goedkoop autorijden, maar ook plezierig autorijden!

Wat is inbegrepen bij het auto-onderhoudsabonnement goud?

Met het onderhoudsabonnement van At-Lease weet jij precies wat je aan onderhoud voor jouw auto moet betalen. Je betaalt maandelijks een vast bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het type auto waarin jij rijdt, de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers op jaarbasis. Je krijgt dan ook niet te maken met onaangename onderhoudskosten.

Inbegrepen

Uitgesloten

Auto onderhoud volgens onderhoudsschema fabrikant

Iedere autofabrikant levert bij elke auto een onderhoudsschema. Hierin staat precies vermeld bij welke kilometerstanden onderhoud dient plaats te vinden. Maar ook wanneer slijtageonderdelen dienen te worden vervangen.

Als jij jouw auto aanmeldt voor ons onderhoudsabonnement, onderhoud de desbetreffende partner garage jouw auto volgens het onderhoudsschema van de fabrikant. Je behoudt dan ook altijd de garantie die op jouw auto zit.

Auto onderhoud

Onderhoudsabonnement bij At-Lease

Het onderhoudsabonnement van At-Lease staat voor betaalbaar, snel en gemak. Je sluit het contract standaard af voor een periode van 3 jaar. Voor meer informatie lees ook onze algemene voorwaarden.

Voordelen

Besparen zonder te bezuinigen

Door gebruik te maken van het onderhoudsabonnement van At-Lease hoef je niet te bezuinigen op het onderhoud van de auto. Omdat wij collectief inkopen, bespaar jij flink op de onderhoudskosten en pechhulp. Jouw voordeel kan oplopen tot maar liefst 300,- euro ten opzichte van merkdealers en aanbieders van mobiliteitsservice. Ieder jaar opnieuw!

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Vraag hier jouw op maat gemaakte offerte aan

Naam(Vereist)

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?