Financial lease bij At-Lease

Efficiënt jouw wagenpark financieren met een financial lease

Financial lease is een leasevorm voor zowel grote ondernemers, als ZZP’ers en MKB-ondernemers. Deze vorm van leasen is eigenlijk het beste te vergelijken met een lening bij de bank. Jij koopt de bedrijfswagen of auto, maar betaalt in termijnen aan de leasemaatschappij / financieringsmaatschappij. In het leasecontract spreekt je af hoeveel je per maand betaalt. Op deze manier zijn wij als leasemaatschappij juridisch eigenaar van de auto en jij bent economisch eigenaar van de auto.

Als het leasecontract is afgelopen, en alle termijnen betaald zijn, kan je de (zakelijke) lease auto overnemen voor de vooraf overeengekomen prijs of slottermijn. Dit in tegenstelling tot een operational lease. Dan wordt de leasewagen nooit jouw eigendom.

Naast een financial lease, kan je ook kiezen voor een operational lease. Ontdek wat de verschillen zijn tussen financial lease en operational lease en welke vorm het beste bij jou past.

 
Financial lease

Voor- en nadelen van een financial lease

Wij hebben alle voor- en nadelen van een financial lease voor jou op een rij gezet hieronder. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen

Nadelen

Occasions financial leasen

Een occasion is ook interessant om met financial lease te rijden. At-Lease biedt dan ook zijn occasions aan met een financial lease constructie. Bekijk via de onderstaande button direct het aanbod occasions van een groot aantal merken en zie hier ook direct het financial lease tarief.

Showroom At-Lease

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?