Auto leasen?

Vind hier online uw ideale leaseauto bij AT-Lease

Op zoek naar een zakelijke leaseauto of een functionele bedrijfswagen? Of bent u op zoek naar een private leaseauto? AT-Lease heeft alle oplossingen voor jouw mobiliteit. Als groot of klein bedrijf, organisatie, mkb'er of zzp'er profiteer je van onze jarenlange ervaring in autoleasing: een ruim aanbod en goede service. Zorgeloos leasen voor jou: wij regelen het voor jou.

Waarom een auto leasen bij AT-Lease?

Persoonlijk contact

Met korte lijnen heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt.

Ruim aanbod

Met een ruim aanbod in verschillende dienstverleningen kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Helder en transparant

Onze voorwaarden zijn helder en transparant. U weet zo altijd waar u aan toe bent.

Marktconforme prijzen

Onze prijzen zijn marktconform, waardoor u achteraf geen verrassingen krijgt.

B. bin Kassim
Lees verder
Mijn interactie en communicatie met hen is een prettige ervaring geweest. Geweldige mensen en geduldig .. en ja .. ze hebben ook een goede selectie auto's.
Auto leasen bij AT-Lease

Dienstverleningen

Zakelijk leasen

Als ondernemer ben je op zoek naar mobiliteit en wil je de juiste oplossing voor jouw onderneming. Dat begrijpen wij en helpen je daarom graag bij het uitzoeken van een auto voor zakelijk leasen. Altijd tegen de beste prijs en voorwaarden.

Private lease

Private lease, of privé lease, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud of reparatie.

Welke leasevormen biedt AT-Lease?

Operational lease

Operational lease is één van de meest bekende leasevormen die bestaat. Operational lease staat gelijk aan het risicoloos leasen van een auto. Je leaset namelijk voor een vast maandbedrag waarin alles is inbegrepen en AT-Lease ontzorgt je in alles.
Heeft u een klus of project voor bepaalde tijd? Of een medewerker aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortleasen bij AT-Lease iets voor u. Deze leasevorm is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibel, kortdurende vorm van zakelijke en privé operational lease.

Wil jij een auto huren? Of toch een bus huren? Kom dan gauw naar Auto Totaal Autoverhuur in Grootebroek! Bij Auto Totaal Autoverhuur huur je altijd een bijna nieuwe en luxe auto of bus in goede staat. Bij Auto Totaal Autoverhuur weet je waar je aan toe bent als huurder, en huur je zonder gedoe.


Wat is zakelijk leasen bij AT-Lease?

Zakelijke full operational lease is een leasevorm waarbij je een vast bedrag per maand betaalt om in een auto te rijden. Met uitzondering van de kosten voor brandstof, zijn alle kosten inbegrepen in het leasebedrag. Denk daarbij aan de afschrijving van de auto, verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties. De auto blijft gedurende het leasecontract eigendom van AT-Lease (de leasemaatschappij). Hierdoor kom je nooit voor onverwachte extra kosten te staan.

Voor onderhoud of reparaties kun je bij een lokale autogarage / merkdealer terecht. Het bedrag dat je maandelijks betaalt is afhankelijk van de gekozen auto, hoeveel kilometer per jaar je rijdt, de duur van het contract en eventuele extra opties zoals winterbanden of vervangend vervoer. Wil je weten hoeveel jouw leaseauto per maand zal gaan kosten? Stel jouw leaseauto samen en kom hier direct achter!

De voordelen van zakelijk leasen bij AT-Lease

Volledige ontzorging

Je hoeft geen tijd en geld te steken in onderhoud, reparaties of verzekering. Dat regelen wij allemaal voor je en is inbegrepen in je leasebedrag!

 
 

Financieel en fiscaal aantrekkelijk

Leasen kent verschillende financiële en fiscale voordelen. Zo komt de auto niet op je balans te staan, waardoor je financiële ratio’s niet beïnvloed worden en je geen risico op waardevermindering loopt. Daarnaast zijn de gemaakte kosten aftrekbaar van de winst. 

Maandelijks een vast bedrag betalen

Voorkom hoge aanschafkosten door het vaste maandbedrag dat je betaalt. Daarnaast is dit ook makkelijker voor het budgetteren, omdat je elke maand zekerheid hebt over de kosten van je auto.

Rijden wat je wil rijden

Ga je zakelijk leasen bij AT-Lease? Dan rij je altijd in de nieuwste modellen. Wil je korter leasen of met een flexibele contractduur? Overweeg dan om een occasion of maandelijks opzegbare leaseauto te nemen!

 
 

Wat is private lease bij AT-Lease?

Private lease, of privé lease, is zorgeloos rijden in een jong gebruikte of splinternieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud ofreparatie. Het enige wat je bij private lease nog zelf moet betalen, is brandstof, parkeerkosten, eventuele boetes of je eigen risico bij een niet verhaalbare schade. Private lease betekent dat je geen eigenaar bent, maar je huurt de auto als het ware van ons. Je bepaalt zelf hoe lang je de auto leaset. Geen rompslomp meer, maar zorgeloos autorijden voor een scherpe prijs! En bij ons is private lease ook nog eens zonder een BKR-registratie!

De voordelen van private lease bij AT-Lease

Volledige ontzorging

Je hoeft geen tijd en geld te steken in onderhoud, reparaties of verzekering. Dat regelen wij allemaal voor je en is inbegrepen in je leasebedrag!

 
 

Rijden wat je wil rijden

Ga je zakelijk leasen bij AT-Lease? Dan rij je altijd in de nieuwste modellen. Wil je korter leasen of met een flexibele contractduur? Overweeg dan om een occasion of maandelijks opzegbare leaseauto te nemen!

Maandelijks een vast bedrag betalen

Voorkom hoge aanschafkosten door het vaste maandbedrag dat je betaalt. Daarnaast is dit ook makkelijker voor het budgetteren, omdat je elke maand zekerheid hebt over de kosten van je auto.

Private Lease zonder BKR-registratie

AT-Lease is geen deelnemer van het Keurmerk Private Lease. Eén van de voordelen hiervan is dat wij jouw leaseovereenkomst niet bij het BKR hoeven te registreren. Lees meer.

Let op, alle prijzen op onze website zijn gebaseerd op een zakelijke lease en dan ook exclusief BTW. Tel hier de BTW bij op en je hebt de prijs voor private lease! Wenst u een op maat gemaakte offerte? Vraag deze aan, en wij nemen spoedig contact met je op!

Stel hier jouw nieuwe leaseauto samen

Merk
Model
Looptijd (maanden)
Kilometer per jaar
Lease prijs
110 gr/km Info
Picanto Kia Picanto (5-deurs) Consumentenprijs vanaf € 16.465,- Leaseprijs vanaf € 289,-

Wil je dat wij contact met jou opnemen?​

Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

  (Bedrijfs)naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerkingen (optioneel)

  Welkom terug

  Fijn dat je er weer bent

  Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

  Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

  Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

  Private leasen
  ×

   

  Hallo!

  Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

  × Hoe kan ik je helpen?